Стиль Мода тренды лета 2021

9 головних відтінків літа 2021, які повинні бути у твоєму гардеробі

Сейчас читают: 770
cosmo.com.ua

Цього сезону чимало колекцій відомих дизайнерів були наповнені жвавими та сміливими яскравими кольорами, які стали невід`ємною складовою весняно-літнього сезону.

Важливо знайти саме ті відтінки, які вдало урізноманітнять твій гардероб, не забуваючи про актуальність кольорової палітри. Щоб дізнатись про всі трендові кольори, пропонуємо підбірку головних відтінків сезону весна-літо 2021. 1.

Помаранчевий Помаранчевий відтінок, який нагадує кольорову гаму календули, особливо актуальний цього літа. Насичений оранжевий вдало виглядає на сукнях простого крою з мінімальною кількістю декоративних елементів, а також у поєднанні з білим, бежевим, коричневим і чорним кольорами.

Крім того, всі цитрусові відтінки гармонійно виглядають на тлі природного ландшафту, і тому речі такого кольору можна обирати для заміських поїздок та пікніків. 2.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA