Yves Rocher люди душа Sustainability Yves Rocher

Як зробити б'юті-звички більш екологічними: 5 простих порад

Сейчас читают: 377
vogue.ua

Як почати екосвідомий догляд за волоссям і тілом, аби сприяти зниженню негативного впливу на планету та довкілля? Разом з Yves Rocher розповідаємо, чому це достатньо просто, щоб розпочати просто зараз.

Найпростіший спосіб турбуватися про екологію – зменшити споживання пластику. Чи не найбільше довкілля потерпає саме від його виробництва, а звичка купувати і починату нову пляшку засобу, не закінчивши стару, зустрічається і серед тих, хто практикує сортування сміття. "Можна розрізати пакування та дістати залишки крему або змішати з водою залишки шампуню у пляшці, – радить Євгенія. – Часто, коли люди приносять на сортування пакування від косметичних засобів, на стінках пляшок та тюбиків залишається багато невикористаного засобу", – продовжує вона.

Це питання економії та свідомого ставлення до якості життя. Зазвичай на стінках пакування залишається чи не тижневий запас косметичного засобу, який не принесе користі ні вам, ні довкіллю, якщо не використати його до останньої краплі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA