Монако Нео новини Монако

Санта Дімопулос знову засвітилася в скандальній компанії: розважалася з ексдружиною російського олігарха

Сейчас читают: 658
hochu.ua

Співачка Санта Дімопулос уже неодноразово опиняється на тусовках із подругами, пов'язаними з країною-агресором. Так, цього разу артистка засвітилася в компанії колишньої дружини "воронезького алюмінієвого короля", день народження якої нещодавно спровокував великий скандал.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Нещодавно Санта Дімполулос вирушила на грецький Міконос у компанії подруг, а кадрами з відпустки активно ділиться в соцмережах.

Артистка відпочиває з моделлю Анною Андрес, інфлюенсеркою Євгенією Гордієнко, власницею крамниці елітного хутра в Монако Ольгою Глоцер та одеситкою Юлією Буряк, яка раніше була одружена з російським олігархом.

Читати також Олена Світлицька поділилася деталями конфлікту з росіянкою, до якого була причетна дитина Фото: instagram.com/santadimopulosПоїздка дівчаток на Міконос,- підписала серію фото Дімполулос.Зазначимо, Юлія Буряк - колишня дружина російського олігарха Леоніда Арапова на прізвисько "алюмінієвий король".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA