місто Рим Фото новини шоубізнес місто Рим

Знову при надії? Дружина Григорія Решетника завела Мережу в глухий кут своїм фото з вагітним животом

Сейчас читают: 624
hochu.ua

Кохана знаменитого українського ведучого Григорій Решетніка Христина - спантеличила своїх шанувальників світлиною з вагітним животом.

Подробиці - в нашому матеріалі.Христина Решетнік у своєму Instagram поділилася провокативними світлинами. Частина фоловерів почала вітати жінку з вагітністю, однак ті, хто більше слідкує за нею зауважили, що вона не може бути вагітною, так як на попередніх знімках у профілі немає ніяких ознак того, що Решетнік в положенні.

Читати також "Тато, а буде ядерка чи ні?": Григорій Решетнік здивував недитячим питанням. Реакція Мережі  Зауважимо, на знімку Христина з'явилася у  яскравому комплекті зі спідниці та топу, який ніби навмисне відкривав її вагітний животик.

Цікаво, що дружина відомого тележурналіста не просто сфотографувалася, це була тематична фотосесія з нагоди прем'єри фільму "Барбі".Допитливі фоловери заявили, що ці фото - архівні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA