лайфхак тюль зеленка чистий дім прибирання прання

Брудні сірі тюлі, що віддають жовтизною, знову засяють: ТОП-6 способів дати їм друге життя

Сейчас читают: 708
hochu.ua

З часом тюль не просто брудниться, вбираючи у себе пил, а може набути жовтуватого кольору. Виправити це за допомогою звичайного прання не завжди вийде, тому господині шукають перевірені способи позбутися неприємного відтінку, не пошкодивши при цьому самі тюлі.

Саме про такі методи розповідаємо у цій статті.Відразу 6 робочих лайфхаків пропонує сайт ulyublena. Всі вони досить прості, а необхідні компоненти для процедури “порятунку” тюлів обов’язково знайдуться у вас вдома.

Читати також Хочете ідеальної чистоти на скляній поверхні? Просто протріть дзеркало цим овочем (ЛАЙФХАК) Щоб відіпрати жовті тюлі у пралці, потрібно спершу замочити їх у мильному розчині.

Знімаємо тюлі, обтрушуємо їх від пилу та замочуємо у воді з додаванням рідкого порошку та рідкого мила. Лишаємо на 30 хв. Після цього запускаємо пральну машину у режимі “делікатне прання” при температурі не більше 40 градусів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA