Нео шкіра практичні поради

Знову підробка? 7 секретів, як розрізнити шкіру від замінника

Сейчас читают: 628
hochu.ua

Мета продавців — продати товар. Інколи доводиться вводити людину в оману, запевняючи, що та чи інша річ — шкіряна. Раніше ми писали, як легко оптимізувати свій простір, а тепер розкажемо 7 секретів, як відрізнити шкіру від якісної підробки.Виробники шкірзамінника навчилися робити настільки якісні матеріали, що їх часто можна легко сплутати із самою шкірою.

Як не зловитися на обмані, пише takprosto.cc.Притисніть до виробу вологу серветку на 10 секунд. Якщо це шкіра, то пляма висохне, і не залишить жодного сліду.

Якщо це замінник, то і висихати не буде чому, тому що він не поглинає воду. Читати також ТОП-6 помилок при створенні літнього образу: не одягайтеся так ніколи Притисніть руку до матеріалу на 15 — 30 секунд.

Після цього прикладіть виріб до вашої щоки. Якщо ви відчуєте тепло, — це шкіра.Виробники, які працюють зі шкірою, зазвичай залишають торці вільними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA