новини шоубізнес

Після п'яних витівок на сцені співачка МакSим зізналася в алкоголізмі

Сейчас читают: 344
hochu.ua

Російська співачка Максим (МакSим), яка не раз зривала власні концерти, зробила публічне зізнання, що страждає від алкоголізму.

Виявилося, після сильної хвороби їй важко було повертатися на сцену, тому артистка вирішила випивати перед виступами. Однак як результат - шанувальники залишаються незадоволеними від її концертів, а сама вона заплатила неустойки та відправилася в рехаб.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Несподіваною новиною Максим поділилася у відеоповідомленні в соцмережах. Співачка заявила, що причиною її алкогольної залежності були результати важкої хвороби й те, що вона занадто рано після відновлення вирішила повернутися на гастролі.

Читати також Винник зізнався, який алкоголь просто обожнює і за чим дуже скучив в Німеччині (ВІДЕО) Нагадаємо, у червні 2021 року артистку госпіталізували з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA