Злата Огнєвіч Фото новини шоубізнес Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч розповіла, що її переслідує неадекватний фанат: "Десь знайшов мій номер, телефонує консьєржу" (ФОТО)

Сейчас читают: 143
hochu.ua

37-річна українська виконавиця Злата Огнєвіч завила про те, що її переслідує якийсь чоловік. Зірка розповіла, що систематично отримує від нього непристойні пропозиції.

Читати також "Це сталося на моїх очах": Злата Огнєвіч поділилася особистою історією, від якої волосся стає дибки Огнєвіч у себе в Instagram-stories поділилася, що навіженому фанату вдалося  знайти її номер телефону.

Злата розповіла, що він постійно стежить за нею та дозволяє відкрито пропонувати співачці непристойні речі. Окрім того виконавиця зауважила, що неадекватний шанувальник постійно чатує біля консьєржа та випитує, в який час зірка найчастіше вдома.Історія з переслідувачем продовжується.

Він мені телефонував, десь знайшов мій номер. Запитував, який у мене вагон, і що "викликає" таксі, щоб мене відвезти. Я не шокована, тому що я вже звикла, таких людей багато.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA