Элизабет Гилберт книги Крим кар'єра натхнення успішна жінка Элизабет Гилберт

Авторка книги «За перекопом є Земля» розповіла про роботу над романом, дивні збіги та що їй допомогло подолати страхи у творчості

Сейчас читают: 639
womo.ua

Анастасія розповіла, що під час першої поїздки у Крим (лютий, 2013 року) де вона збирала інформацію для книжки, почула фразу «За Перекопом земли нет».

Мовляв, у кримчан є така приказка. Ця приказка значить, що байдуже, що діється поза півостровом, на материку, бо півострів природно та емоційно відокремлений.   Чи бували у вас дивні збіги, історії де ви немов отримували відсутні деталі загальної картини світу? На збіги особливо уваги не звертаю.

Щоправда, недавно був один сумний збіг, і я його запам’ятала. Мені написала давня знайома, якій я кілька років тому дала почитати книжку Вікторії Амеліної «Дім для Дома».

Тепер ця знайома писала: “Коли я читала книжку, то випадково вилила на неї чай. Тому купила нову і повернула тобі нову. А нещодавно моя мама взяла у мене цю, твою, книжку, і виявила, що там є автограф авторки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA