Злата Огнєвіч Фото новини зіркова краса Злата Огнєвіч

"Операція без операції": Злата Огнєвіч розкрила секрет своєї молодості (ВІДЕО)

Сейчас читают: 140
hochu.ua

Українська виконавиця Злата Огнєвіч розкрила секрет, як її вдається залишатися молодою та привабливою. Подробиці – в нашому матеріалі.У себе в Instagram артистка залила відео, на яком видно, що вона перебуває на лікарняному ліжку в операційній кімнаті.

Злата заявила, що їй зробили "операцію без операції" на новітньому обладнанні. Читати також "Я не змогла промовчати": Злата Огнєвіч "накинулася" на росіянку в аеропорту 35-річна знаменитість зробила собі спеціальну косметичну процедуру SMAS (процедура безопераційної підтяжки обличчя – прим.ред).

Співачка розповіла своїм підписникам про таку "операцію".Ще 10 років тому це була б процедура із хірургічним втручанням, але завдяки дослідженням, науковцям, сучасним розробкам, цьому можна запобігти вчасно.

Я дуже щаслива, що в мене є така можливість це зробити, а тим більше розповісти вам.Злата похизувалася, що їй зробили голлівудську чистку, або Гідрофешл, на основі сироваток.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA