Jerry Heil новини шоубізнес Jerry Heil

Jerry Heil переслідує неадекватний росіянин, а поліцейські її просто висміяли

Сейчас читают: 125
hochu.ua

Популярна українська співачка Jerry Heil уже неодноразово говорила про переслідування з боку прихильника з росії. Однак виявилося, навіть після публічного розголосу чоловік не зупиняється і продовжує залякувати виконавицю непристойними повідомленнями сексуального характеру та навіть приїжджати в Україну заради зустрічі з нею.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!У своєму Telegram-каналі Яна Шемаєва (наст. ім'я артистки) розповіла, що останнім часом переслідувач із країни-агресора докучає не лише їй, а і її викладачам.

Чоловік пише їм із погрозами та закликає видалити із соцмереж увесь контент, пов'язаний із виконавицею. Переслідує мене онлайн і офлайн.

Скрін - це він написав моєму викладачеві. Накручує і скручує мені підписки у всіх мережах. До війни з Іркутська приїхав до Львова - наша поліція не виявила в його повідомленнях нічого страшного і посміялася,- розповіла Яна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA