Христина Соловій місто Львів війна в Україні новини шоубізнес Христина Соловій місто Львів

"Сьогодні я прощалася з життям": Христина Соловій розповіла про нічний прильот по Львову (ВІДЕО)

Сейчас читают: 892
hochu.ua

Як було відомо раніше, популярна українська виконавиця Христина Соловій під час російської атаки на Львів якраз знаходилася у своїй квартирі.

30-річна зірка сама не постраждала від ворожих ракет, однак її житло залишилося без вікон. Читати також Сергій Жадан та Христина Соловій усе-таки пара?

Під час спільного виступу вони були дуже відвертими (ВІДЕО) Добре, що Христина залишилася неушкодженою. Проте, за її словами, цієї ночі артистка вже була готова прощатися з життям.Сьогодні вночі терористичні ракети "Калібр" влучили по Львову.

Сьогодні вночі я прощалася з життям. На жаль, є загиблі. На сьогодні їх четверо. Наслідки попадання торкнулися не тільки критичної інфраструктури, а й житлових будинків, гуртожитків, ВУЗів і багато інших споруд,- говорить артистка про ракетний удар.Співачка твердо переконана, що український народ не має права здатися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA