Україна Балет жінки кар'єра натхнення успішна жінка Україна

Ольга Морозенко: Для мене важливо розповідати світу про український балет

Сейчас читают: 755
womo.ua

Ольга Морозенко — радниця директора зі стратегічних питань та міжнародних відносин Київського державного фахового хореографічного коледжу, засновниця балетного простору «Балеруша», амбасадорка українського балету Яка роль балету у вашому житті, що він для вас значить? Балет — це все моє життя.

Він супроводжує мене від самого дитинства, відкриваючи нові країни, культури та знайомства, розвиває мене у різних ролях та напрямках.

Разом із ним я виросла від учениці балетного коледжу до артистки Національної опери. Потім, після закінчення карʼєри у Національній опері, знову почався новий етап мого навчання — але вже для того, щоб передавати мої знання та любов до балету іншим.

Так я відкрила власний балетний простір у Києві, який вже більше ніж сім років навчає балету дітей і дорослих. Зараз я вкладаю весь мій професійний і творчий досвід у відновлення та розвиток Київського державного фахового хореографічного коледжу, який випустив цілу плеяду зірок українського балету та продовжує виховувати нове покоління артистів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA