Ольга Сумська Vita Kin зірки вишиванка шоубізнес вишиванки Ольга Сумська Vita Kin

Зірки українського шоубізу показали свої найкрутіші вишиванки: що носять Даша Астаф’єва, Джері Хейл та Леся Нікітюк (ФОТО)

Сейчас читают: 805
hochu.ua

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають День вишиванки, який є символом національної єдності, гордості за свою країну та поваги до української спадщини.

На честь свята зірки українського шоубізнесу гордо представили свої яскраві вбрання з національними орнаментами та привітали шанувальників з Днем вишиванки.

Які вишиті сорочки є у зірок України? Фото дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua! Читати також Український бренд створив для Валерія Залужного ексклюзивну вишиванку (ФОТО) Українська актриса Ольга Сумська є яскравою шанувальницею патріотичних нарядів та виробів ручної роботи.

На День вишиванки вона обрала стильну чорну сукню з білими візерунками від дизайнера Юлії Магдич.А ось співачка Аліна Паш похвалилася одразу кількома своїми вишиванками від українського бренду Etnodim.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA