Потап Надя Дорофєєва війна Світлана Лобода

"У Лободи яйця більші": Назар Грабар розсекретив, хто з українського шоубізу таємно виступав у рф

Сейчас читают: 703
hochu.ua

Зірка кліпів Світлани Лободи Назар Грабар, який дістав поранення на передовій, висловився про хейт у бік співачки. Танцюрист і військовий ЗСУ зазначив, що Лобода була не єдиною артисткою, хто до початку повномасштабної війни виступав у рф, і натякнув, з ким із представників українського шоубізу він часто перетинався на корпоративах у росії.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Днями Анатолій Анатоліч випустив інтерв'ю з Назаром Гарбаром, в якому вони торкнулися гострої теми - співпраця артистів з росією до початку повномасштабної війни.

Хореограф довгі роки та сам виступав у країні-агресорці в балеті Світлани Лободи, проте зараз він не вважає себе винним.Я працював у москві, в росїї, заробляв.

Пишуть: "скакав по сцені за бабки росїї, а зараз вдягнув форму". Я не реагую на таке ніяк, тому що я знаю свою правду. Я не відчуваю вину за те, що працював там.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA