Надя Дорофєєва вагітність новини шоубізнес

Після чуток про вагітність Надя Дорофєєва показала свій живіт (ФОТО)

Сейчас читают: 176
hochu.ua

Українська співачка та колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва нещодавно підігріла чутки про вагітність. Артистка опублікувала фото в соцмережі, а підписники стали вітати її із довгоочікуваним поповненням.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Надя Дорофєєва ретельно слідкує за фігурою, щодня демонструє шикарний прес та стрункі ніжки. Однак в Мережі з’явилась інформація, що співачка знаходиться при надії.

Такий висновок зробили фолловери, колина своїй сторінці в Instagram вона поділилася фото у сорочці. Читати також Надя Дорофєєва похвалилася коштовним подарунком від Міши Кацуріна (ФОТО) На одній з світлин помітили невеликий животик.

В свою чергу, Дорофєєва не звертала уваги на чутки, які з космічною швидкістю почалися ширитися у Мережі.Артистка декілька годин тому розмістила нове фото, на якому позувала у спортивному топі, продемонструвавши розкішне тіло.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA