краса макіяж випускний

Бездоганний макіяж на випускний: 3 модні ідеї в стилі Хейлі Бібер (ФОТО)

Сейчас читают: 658
hochu.ua

Не знаєте який макіяж зробити на випускний? Беріть приклад з американської світської діви Хейлі Бібер. Ця красуня розуміється в тенденціях краси та завжди виглядає бездоганно.

3 варіанти гарного макіяжу на випускний вечір ви знайдете у нашому матеріалі! Читати також Як зробити макіяж Меган Маркл? 6 секретів, які допоможуть вам мати ідеальний вигляд Макіяж на випускний повинен виглядати святково та ефектно, тому багато дівчат віддають перевагу блискіткам і мерехтливим тіням.

Такий мейкап любить і американська ікона стилю Хейлі Бібер. Та й повторити його дуже просто.Спочатку слід затемнити край росту вій і зовнішній куточок ока за допомогою чорного олівця та сірих тіней, створивши легкий серпанок.

А потім нанести на всю повіку блискучі сірі тіні. Додайте туш, нанесіть блиск на губи та вирушайте збирати захоплені погляди на своєму випускному вечорі!Макіяж Хейлі Бібер з "вологим" ефектом викликав справжній фурор серед модниць кілька місяців тому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA