Володимир Зеленський карантин знаменитости Нео кіт вишиванка вишиванки Володимир Зеленський

Знаменитий кіт Степан із Харкова приєднався до святкування Дня вишиванки: милі фото

Сейчас читают: 487
hochu.ua

Харківський зірковий кіт Степан показав своє модне та патріотичне вбрання до Дня вишиванки, а також привітав своїх шанувальників зі святом.

Милі фото дивіться у нашому матеріалі! Читати також ТОП-10 найгарніших українських вишиванок: такої краси ви більше ніде не зустрінете! (ФОТО) Сьогодні, 18 травня, в Україні відзначають День вишиванки.

Зі святом українців вже встиг привітати президент Володимир Зеленський. Він одягнув особливу вишиванку з глибоким сенсом. А тепер своїм патріотичним вбранням похизувався знаменитий кіт Степан із Харкова.Харківський кіт-блогер Степан опублікував фото у своєму Інстаграмі та показав, як відзначає День вишиванки.

На знімках знаменитий інфлюенсер позує у вишитому жовто-блакитному метелику, який йому ну дуже пасує.З Днем Вишиванки! Наша унікальність, наша сила, наш скарб,— написав Степан під фото, які вже зібрали 30 тисяч лайків.Нагадаємо, що кіт Степан — зірка соцмереж.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA