Потап війна в Україні новини шоубізнес

Патріотичні шкарпетки - у центрі уваги: Потап повернувся в Україну та заспамив соцмережі своїми фото

Сейчас читают: 852
hochu.ua

Український репер та продюсер Потап, який тривалий час не розголошував своє місцезнаходження, повернувся в Україну. Артист почав активничати у соцмережах, поділившись серією фото і відео з Києва, вулицями якого він пересувався у патріотичному вбранні.

Деталі — на HOCHU.ua.Судячи із соцмереж Потапа, днями він повернувся додому після хвилі хейту. Останнім часом артист і його дружина часто зіштовхуються із цькуванням у соцмережах — сам Потап через життя за межами України, а Настя Каменських через невдалий гівевей під приводом благодійності.

Однак артисти намагаються не реагувати на образливі коментарі та продовжують займатися публічними справами заради допомоги Україні у важкі воєнні часи.

Читати також Потап вразив Настю Каменських під час її концерту: відео-сюрприз від продюсера На сторінці в Instagram Потап показав Михайлівську площу, а також зробив кілька сторіс у київських заторах та, судячи з усього, на студії звукозапису.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA