карантин знаменитости

Зірки та продюсери об’єдналися у Всеукраїнську музичну профспілку та готуються вести діалог з владою

Сейчас читают: 247
hochu.ua

Відтепер представники музичної індустрії можуть вести офіційний діалог з владою, адже в країні з’явилася перша "Всеукраїнська професійна спілка працівників музичної індустрії".

Що слід знати з цього приводу, дивіться у нашому матеріалі.Цього тижня стало відомо, що українські зірки та продюсери об’єдналися у Всеукраїнську музичну профспілку та готуються вести діалог з владою.Насправді робота зі створення профільної організації велася давно, але гостра необхідність у ній виникла саме через введення карантинних заходів, коли вся музична індустрія зупинила свою діяльність на невизначений термін.

Це прискорило об’єднання представників творчих професій, які збираються запропонувати державі конкретний план розвитку галузі, яка має великий економічний та культурний потенціал.

23 червня 2020 року було проведено установчі збори. Представники 16-ти обласних організацій погодили статут і створення "Всеукраїнської професійної спілки працівників музичної індустрії" та обрані члени правління і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA