Олег Винник Надежда Дорофеева Настя Каменских Шоу-бизнес Потап Олег Винник Надежда Дорофеева

Попурі від MONATIK та щирі відеозвернення: зірки шоу-бізнесу привітали Україну з Днем Незалежності

Сейчас читают: 532
hochu.ua

До 29-го Дня Незалежності України ми підготували добірку щирих привітань від зірок українського шоу-бізнесу. А відео особливого привітання-попурі від запального MONATIK — вже в нашому матеріалі!Окрім ексклюзивних привітань з Днем Незалежності від українських знаменитостей, ми вирішили зібрати найщиріші вітальні слова від інших видатних персон нашої країни.Цьогоріч запальний і неповторний MONATIK з особливим трепетом підійшов до вітального слова, а точніше — пісні.

Артист створив масштабне попурі з 42-х видатних музичних творів сучасної України. Шоумен об’єднав 18 легендарних українських виконавців у центрі Києва, аби подарувати українцям неймовірне пісенне видовище.До дійства долучилися Тіна Кароль, Потап, ВиС, Джамала, Руслана, Сергій Бабкін, The HARDKISS, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Ніна Матвієнко, Олександр Пономарьов, Вєрка Сердючка і багато інших.До Дня незалежності ми на "Звучить Production" зробили, на сьогодні, наймасштабніше в нашому житті попурі з пісень Made In

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA