Україна звёзды День независимости Украины поздравления Україна

"Україна — це ти": зірки привітали країну з Днем незалежності

Сейчас читают: 282
hochu.ua

Сьогодні — 29-й День незалежності України! У цей день привітання звучать на кожному кроці. Українські зірки також привітали Батьківщину з головним днем у її житті.29 років для людини — це достатньо для перемог над собою, крутих поворотів долі і невимірного щастя!

29 років для країни — це мало, але нам вже є чим пишатися! І ми знаємо, що попереду стільки змін, перемог, приводів для гордості!Українські знаменитості привітали Україну з 29 роком її незалежності.29 років незалежності України з одного боку мало, з іншого боку багато.

Мені здається наша країна потрошки, з невеликим прогресом, але все-таки робить справжні кроки в бік незалежності. І ми сподіваємося, що нарешті настане той день, коли всі у нашому суспільстві будуть задоволені, багаті та щасливі.

Нехай цей день настане, якомога швидше! З Днем Незалежності всіх і здоров'я — це зараз головне!"Дорогая, любимая Украина! Спасибо тебе за то, что подарила мне свою любовь и встретила радушно, как самого дорогого гостя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA