Україна телеканал Украина новости звезд ТВ-сериал Україна

Зірка серіалу «На твоєму боці» Дмитро Ратомський розповів, чому перестав довіряти людям

Сейчас читают: 397
liza.ua

Вже в понеділок, 31 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться довгоочікувана прем’єра другого сезону мелодрами «На твоєму боці».

Актор Дмитро Ратомський, який зіграв одну з головних ролей – Максима Грінчука, розповів про складнощі роботи у кадрі та згадав випадок, який змінив його ставлення до людей.Популярний актор Дмитро Ратомський у першому сезоні картини «На твоєму боці» підкорив серця українських глядачок.

На знімальному майданчику артист неодноразово йшов на обдумані ризики – брав участь у зйомках пожеж, погонь і перестрілок.За лаштунками картини Дмитро зізнався, що ще в молодому віці отримав цінний урок, після якого завжди перевіряє, чи не загрожує йому небезпека.«Я намагаюся все робити сам.

Це частина моєї роботи і мого персонажа. Лише одного разу мене не допустили до екстремальних зйомок, коли я у своєму першому проекті зламав ногу у двох місцях, і буквально через два дні мій персонаж повинен був бігати на даху 4-го чи 5-го поверху і мене зі зламаною ногою туди не

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA