аромат парфуми подарунок парфумерія

Ніжні та магнетичні: ТОП-3 варіанти парфума у подарунок для чоловіка

Сейчас читают: 408
hochu.ua

Вони заворожують своїм ароматом і зваблюють жінок. Ці парфуми стануть бездоганним презентом для чоловіка на осінню пору. Раніше ми писали, які аромати заспокоюють, а тепер розкажемо, що стане достойним подарунком для чоловіка.Найкращі аромати парфумів для чоловіків на осінь 2023 року мають ноти цитрусу, кориці та сандалового дерева, пише notino.ua.

Читать также Самые яркие парфюмерные ароматы, или 4 новинки, которые привлекают мужчин (ФОТО) Флакон цих парфумів — ручної роботи.

Він виготовлений у Франції з найчистішого скла. В Англії на нього вручну наносили золоту етикетку та оздобили кришталами Swarovski.Перша нота парфуму: лимон, бергамот, лаванда, полин гіркий, лавровий лист.

Друга нота — троянда столиста, жасмин, ладанник. Третя нота — кардамон, імбир, кориця, гвоздика, чорний перець, дубовий мох, ветивер, кедр, кипарис, сандалове дерево, боби тонка, корінь ірису, Ладан, стиракс, мускус.Ці парфуми підходять для чоловіків, які завжди в русі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA