ВДНГ куди піти куди піти у вихідні

«Зимова Країна» на ВДНГ: крижані скульптури, казкові ельфи та величезна ковзанка:

Сейчас читают: 341
womo.ua

З 9 грудня на ВДНГ стартує «Зимова Країна», яка вже дев’ятий рік поспіль дарує святковий настрій киянам і гостям столиці. Цього разу захід проходить під гаслом «Поділись світлом», що натякає не лише на можливість подолання темряви при ймовірних блекаутах, взаємодопомогу, але й моральну підтримку  оскільки в зараз дуже важливо підтримувати одне одного.

Головна мета «Зимової Країни» – стати місцем, де можна знайти світло у всіх сенсах цього слова. Генеральний директор НК «Експоцентр України» Євген Мушкін поділився: Цьогорічні нововведення Унікальна імерсивна виставку-казку «Снігова королева» у великому білому шатрі на центральній площі, де об’єднуються крижана експозиція та аудіовистава.

Також пропонується відвідати «Illuminarium. Магія світла» біля Оранжереї, яке складається з яскравих ілюмінованих інсталяцій, та насолодитися концертною програмою у Universum Hall у павільйоні №6.

На центральній площі розташовані святкові локації, такі як ковзанка площею 2500 кв. м, різдвяний ярмарок, святкова ялинка, венеціанська карусель і колесо огляду, а також фуд-корт з різноманітними стравами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA