Лилия Ребрик Валентина Хамайко Ямайка Україна прем'єра мультфільм Нікіта Добринін Лилия Ребрик Валентина Хамайко Ямайка Україна

Скоро прем’єра мультфільму «Переліт»: хто з українських зірок озвучив анімаційних персонажів

Сейчас читают: 726
womo.ua

Нова анімаційна пригода від Illumination – творців таких хітів, як «Посіпаки», «Нікчемний Я», «Співай» і «Секрети домашніх тварин – на великих екранах!

Цього Різдва вирушайте далеко за межі звичного у яскраву сімейну подорож в оригінальній історії «Переліт»! У захопливу мандрівку вирушили й харизматичні зірки дубляжу: ведучий шоу «Ближче до зірок» на каналі ТЕТ й інфлюенсер Нікіта Добринін, ведуча ранкового проєкту «Сніданок.

Вихідний» на 1+1 Україна Валентина Хамайко, ведуча ранокового шоу «Ранок Вдома» на каналі ДІМ Лілія Ребрик. Читайте також: Адвент-календар новорічних мультфільмів: що подивитись з дитиною в грудні 2023 року Енергійну та сміливу Пам, яка завжди надихає родину відкривати щось нове, здублювала Лілія Ребрик.

Саме завдяки її запалу перната родина вирушає у небачену досі мандрівку. Відома телеведуча, яка має великий досвід дубляжу, ділиться емоціями: Ведуча ранкового проєкту «Сніданок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA