Світлана Павелецька книги освіта книголав поради розвиток Різдво Світлана Павелецька

Зимова магія у книжках: п’ять різдвяних історій для всієї родини

Сейчас читают: 305
womo.ua

Світлана Павелецька Співзасновниця книжкового видавництва #книголав Світлана Павелецька пропонує добірку різдвяних книжок, які допоможуть відчути атмосферу Різдва і Нового року та можуть стати гарним подарунком на свята для будь-кого.

Історія з ароматом печива, новорічні історії кохання, інтерактивна гра-квест та казки з різних країн світу. У добірці ви знайдете книги різних жанрів, які захоплять вас із перших сторінок. «Обмін на Різдво» Меґґі Нокс Це романтична, драматична, весела і не без пригод історія для всіх, кому вже у холодному листопаді потрібна ця атмосфера свят, що наближаються, щось легке для відпочинку та хорошого настрою.

Близнючки Чарлі та Касс Ґудвіни захоплюються кулінарією та кондитерським мистецтвом. Чарлі мешкає в Лос-Анджелесі та знімається в популярному кулінарному шоу «Солодке та Солоне».

А Касс керує сімейною пекарнею «Вудберн» у рідному містечку Старлайт Пік. За 12 днів до Різдва, коли у обидвох сестер найгарячіший робочий період в році, одна з них отримує травму та втрачає смак і нюх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA