місто Київ люди Нео місто Київ

Зі знімального майданчика на передову: актори фільму «Я працюю на цвинтарі» — про те, як змінилося їхнє життя

Сейчас читают: 815
vogue.ua

В українському прокаті з успіхом іде драмеді «Я працюю на цвинтарі». В основі стрічки лежить однойменний бестселер письменника, а тепер і військового Павла Белянського — про буденне життя та звичайних людей, яких ми зустрічаємо в житті, та про власний трагікомічний досвід Павла Белянського, який кілька років тому працював на цвинтарі, а згодом написав про це книжку.

Головний герой, Олександр (його грає Віталій Салій), у минулому архітектор, нині працює на цвинтарі та має свою контору з виготовлення пам’ятників.

Щодня до нього приходять нові люди для замовлення пам’ятників близьким. Життєві ситуації іноді сумні, іноді — комічні. Але й у житті головного героя є таємниця, що не дає йому стати щасливою людиною. . .

Це — короткий сюжет стрічки, в якій комедія поєднана з трагедією, власне, як і в реальному житті.  «Я працюю на цвинтарі» — життєстверджувальне кіно, яке дає надію навіть у найтемніші часи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA