знаменитости Нео

Як створювали костюми до фільму "Білявка" про Мерилін Монро

Сейчас читают: 231
vogue.ua

28 вересня Netflix покажуть довгоочікуваний фільм "Білявка" — про складну долю однієї з найвідоміших жінок XX століття Мерилін Монро.

Художниця костюмів Дженніфер Джонсон розповідає, що мала на меті продемонструвати справжню Мерилін. Розповідаємо, як створювали костюми. «Білявка» Ендрю Домініка — це не стільки байопік, скільки "вікно, яке дає змогу зазирнути в життя Мерилін Монро; яке висвітлює історію голлівудської секс-бомби та вільно поєднує факти й вигадку", говорять автори стрічки.

Фільм, створений за мотивами роману-бестселера 2000 року Джойс Керол Оутс, розповідає не тільки про блискучу кар’єру акторки, а й звертає увагу на непросте дитинство та юність героїні, коли Норма Джин пережила насилля й почувалася неймовірно самотньою.

Фактично "Білявка" — це "історія наляканої молодої жінки, яка потрапила в пастку кар’єри голлівудської суперзірки". Для художниці костюмів Дженніфер Джонсон цей підхід відкрив більше простору для гри. «Фільм — це погляд всередину психіки нашої героїні, тому в нас була свобода дій», — каже Джонсон, яка хотіла через одяг продемонструвати справжню Мерилін. «У нашому фільмі дві героїні — Мерилін і Норма Джин».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA