люди Кино Нео

Помер актор Роббі Колтрейн, відомий за роллю Геґріда в Гаррі Поттері

Сейчас читают: 764
vogue.ua

У віці 72 років помер відомий Роббі Колтрейн. Новини підтвердила агентка кінозірки в п’ятницю, 14 жовтня. Шотландський актор здобув світову популярність завдяки ролі Рубеуса Геґріда, якого зіграв у всіх восьми фільмах циклу про Гаррі Поттера.

Агентка Роббі Колтрейна Белінда Райт повідомила, що актор помер у шотландській лікарні в п’ятницю, але не назвала причини смерті.

У своїй заяві вона сказала: «Крім того, що він був чудовим актором, він був неймовірно розумним і надзвичайно дотепним. Я пишаюся тим, що була його агенткою, і сумуватиму за ним».

Деніел Редкліфф також ушанував пам’ять Колтрейна.  «Роббі був одним з найсмішніших людей, яких я зустрічав. Він змушував нас постійно сміятися на знімальному майданчику, коли ми були дітьми, — сказав актор. — У мене особливо приємні спогади про те, як він підтримував нас на зніманнях фільму „Гаррі Поттер і в’язень Азкабану“, коли ми всі годинами ховалися від заливного дощу в хатині Геґріда, а він розповідав історії й жартував, щоб поліпшити нам настрій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA