Нео

Журнал TIME присвятив нову обкладинку Єлизаветі II

Сейчас читают: 708
vogue.ua

Трагічні новини облетіли світ – 8 вересня 2022 року у замку Балморал померла королева Єлизавета II. Їй було 96 років. З самого ранку до Шотландії почали прибувати члени королівської родини, британська преса також чергувала неподалік, а британці з тривогою стежили за новинами.

Найжахливіші підозри підтвердилися надвечір – Букінгемський палац офіційно підтвердив, що Єлизавети II не стало. На цю сумну новину вже відреагував увесь світ, у тому числі й журнал TIME – видання опублікувало нову обкладинку, яку прикрасило фото королеви.

Для цієї історичної обкладинки видання обрало не менш історичний кадр – Її Величність тут зняв легендарний британський фотограф Сесіл Бітон, котрий співпрацював із королівською сім'єю протягом багатьох років.

Вперше королева Єлизавета I запросила його до співпраці ще у 1939 році – вона хотіла зробити знімання всієї королівської родини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA