Украина Украина

Made in Ukraine: зручний трикотаж, який знадобиться у прохолодну погоду

Сейчас читают: 767
vogue.ua

В осінньому сезоні найнеобхіднішим елементом гардеробу є трикотаж. Погодьтеся, адже так приємно в холодну погоду укутатися в м'які трикотажні костюми, дістати нові затишні светри або кардигани, приміряти водолазки з делікатної в'язки або одягнути теплу і жіночну сукню.

З трикотажними речами можна скласти десятки стильних образів, а також носити їх у монолуках щодня. Vogue. ua заглянув в осінні колекції українських брендів і зібрав найбажаніший трикотаж, який стане вам у нагоді вже зараз.

Нова колекція The Coat by Katya Silchenko створена для комфортного проведення часу в холодний період. Дизайнер подбала про те, щоб кожна дівчина відчувала себе жіночною та бажаною у теплих трикотажних речах.

Тут ви знайдете і кашемірові спідничні костюми, в яких можна піти на ділову зустріч, і спортивні штани в парі зі світшотами для затишних днів за містом, а також теплу та сексуальну спідню білизну: бралети, трикотажні боксери, панті на підтяжках та боді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA