Украина Украина

Made in Ukraine: 10 модних речей для прохолодних днів

Сейчас читают: 294
vogue.ua

На календарі вже друга половина жовтня і погода нам потроху натякає, що настав час утеплюватися. На зміну шкіряним курткам та футболкам тепер приходять об'ємні пальта, дублянки-авіатори, затишний трикотаж, вовняні брючні костюми та теплі аксесуари.

Отже, саме час розпочинати оновлювати гардероб комфортними та практичними речами на щодень для прохолодної погоди. А шукати їх ми пропонуємо в колекціях українських дизайнерів – від стьобаних костюмів Jamemme до теплих навушників Bevza.

З приходом осені перше, що потрібно зробити, це поповнити свій гардероб актуальним верхнім одягом. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 українські дизайнери пропонують вибирати як карамельні пальта, так і зухвалі чорно-білі дублянки.

Так, Katimo роблять ставку на елегантне молочне пальто з великим коміром, Litkovska пропонують бежевий тренч з небанальними деталями, Ienki Ienki - стьобані пальта або куртки, Kulakovskiy - оверсайз дублянки-бомбери, а Bazhane - шуби з вінтажного хутра, виконані в техніці апсайклінгу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA