ЦУМ украинские художники

ЦУМ разом із Музеєм Івана Гончара представляють першу сувенірну колекцію

Сейчас читают: 280
vogue.ua

У межах цьогорічного арт-сезону команда київського ЦУМ відкрила вітрини, поп-апи та випустила нові пакети, натхнені колекцією Музею Івана Гончара та народною творчістю.

Універмаг продовжує тему української культурної спадщини і народного мистецтва та презентує разом із Музеєм першу благодійну колекцію сувенірної продукції.

100% прибутку від продажу колекції буде спрямовано на збереження колекції Музею Івана Гончара та на відбудову України через державну фандрейзингову платформу UNITED24, ініційовану Президентом Володимиром Зеленським.

У першому дропі, який став початком серії колекцій сувенірної продукції ЦУМу, представлені футболки, шопери, чашки у білих і чорних кольорах зі світлинами картин «Портрет дівчини у вінку» (1920-30 рр. ) та «Козак Мамай» (1801-1900 рр. ), листівки з репродукціями українських митців – «Родина Павла Петренка» (1941 р. ), «Несе Галя воду. . . » (1984 р. ) та «Голуби на пеньку» (сер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA