місто Киев здоровье Бизнес НОВОСТИ місто Киев

Жінок-підприємниць запрошують на серію безкоштовних онлайн бізнес-семінарів Women Biz Days

Сейчас читают: 526
womo.ua

Впродовж квітня та травня відбудеться серія безкоштовних онлайн бізнес-семінарів Women Biz Days для жінок-підприємниць, організованих Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Навчальна програма включає питання фінансів, комунікацій, юридичних питань, діджиталізації бізнес-процесів, маркетингу, SMM та інших тематик. “У кожній новій справі добре мати підтримку, менторство та спільноту однодумців.

Саме таке ком’юніті для підприємниць ми створюємо на семінарах Women Biz Days. Це час для навчання, знайомства та пошуку нових ідей і вирішень конкретних задач.

Бути підприємницею нелегко, але ми мотивуємо учасниць отримати максимум користі для покращення бізнес-навичок. Приєднуйтесь до наших бізнес-семінарів”, — каже Олеся Залуська, заступниця керівника Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка Україні”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA