Україна місто Париж бізнес жінки кар'єра війна в Україні новини Україна місто Париж

Жіночий бізнес під час війни: хто став фіналістками конкурсу «Створено жінками — 2024»

Сейчас читают: 605
womo.ua

Франко-українська торгово-промислова палата обрала переможниць премії “Створено жінками — 2024”.Цього року була подана рекордна кількість заявок (425), а спектр інтересів підприємиць коливається від сфери біотехнологій та насінництва до металообробки та пошиття одягу.

1 місце, поїздку в Париж та 150 тис. грн на розвиток бізнесуотримала Ольга Лекова, ARTSTUDIOLEO, з проєктомRecastplastic, який з переробленого пластику виробляє меблі для укриттів.

Історія її бренду почалася в 2014 році, коли Ольга переїхала із Донецька до Києва та заснувала компанію ARTSTUDIOLEO. У 2022-му році Ольга вирішила використовувати ресурси відповідально та створювати щось значуще для суспільства, особливо в складні часи війни, отже, з’явився стартапRecastPlastic, який перетворює пластикові відходи на стильні та функціональні меблі.

2 місце, 100 тис. грн та коучінг від ForvisMazars у програмі X Factoryотримує Марина Коршевнюк, засновниця Apixmed.Це інноваційна біомедична компанія, що впроваджує новітні технології в клінічну практику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA