Алан Бадоєв Україна українські фільми кіно Алан Бадоєв Україна

«Довгу добу» Алана Бадоєва покажуть під час літніх Олімпійських ігор у Парижі

Сейчас читают: 417
womo.ua

Фільм «Довга доба» — це драма, створена на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих простими українцями на їхні смартфони по всій країні під час повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року.

Це “капсула часу”, що свідчить про злочини росії очима українців, які не має забути світ. У суботу, 27 липня, вперше в історії Олімпійських ігор Міністерство молоді та спорту ініціювало унікальний культурно-інформаційний майданчик VOLIA SPACE.

Локація працює у паризькому парку La Villette. Мета ініціативи — показати приголомшливу волю наших спортсменів до перемоги, знайомство гостей з Україною та її культурою.

У VOLIA SPACE відбудеться зустрічі з відомими українськими спортсменами, культурними діячами і публічними особистостями, які розповідатимуть про сьогодення України під час повномасштабного вторгнення росії, умови, в яких готувалися до Олімпіади наші спортсмени, труднощі, яких зазнає українська інфраструктура через постійні атаки країни-агресора.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA