Жіноча краса — довга коса: чому під час війни зріс попит на трихологів

Сейчас читают: 288
womo.ua

В Україні далеко не всі знають, хто такий лікар-трихолог. Однак війна зробила напрям трихології популярним, тому що тисячі українців зіткнулися з однаковою для всіх проблемою – надмірним випаданням та погіршенням якості волосся, алопецією та дискомфортом шкіри голови.

Все це – наслідки хронічного стресу, в якому українці живуть останні півтора року. «Ми хочемо, щоб українці розуміли, що будь-які зміни шкіри голови – це завжди зона відповідальності лікаря, а не перукаря – продовжує головний лікар мережі клінік CALM Андрій Лисецький. – Будь то почервоніння, подразнення, лущення – це потребує діагностики та правильного підходу».

Саме тому Андрій Лисецький не став відкладати відкриття напряму «трихологія» на після війни, оскільки саме у воєнний час народився масовий запит на лікування волосся та шкіри голови.

Лікарі CALM Оксана Варламова та Ірина Івко зазначають, що трихолог та тритментолог – не конкуренти перукарів, а клініки – салонам краси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA