Володимир Зеленський Росія церква Володимир Зеленський Росія

Заборона УПЦ МП: у ВР зібрали необхідну кількість підписів

Сейчас читают: 812
womo.ua

У Верховній Раді зібрали необхідну кількість підписів за розгляд питання заборони діяльності Української православної церкви Московського патріархату.

Про це повідомила народний депутат від парламентської фракції «Голос» Юлія Клименко у Facebook. Зазначається, що 226 підписів народних депутатів зібрано за внесення в зал на голосування заборони московської церкви. Читайте також: Війна в Ізраїлі: які звірства зазнали мирні жителі та діти, у тому числі українці Читайте також: Нова декларація УПЦ: людина «не повинна вважати власне тіло предметом приватної власності, яким можна розпоряджатися як завгодно» Нагадаємо, що 1 грудня 2022 року президент Володимир Зеленський заявив, що Рада національної безпеки й оборони доручила уряду внести на розгляд парламенту законопроєкт щодо унеможливлення діяльності в Україні афілійованих з центрами впливу у РФ релігійних організацій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA