Леонардо Ді Капріо штат Оклахома кіно вибір редакції Леонардо Ді Капріо штат Оклахома

Чому усі так чекають на вихід нової стрічки Скорсезе: “Вбивці квіткової повні”?

Сейчас читают: 660
womo.ua

Найдовший фільм, який коли-небудь знімав Скорсезе, про підступну природу людей та інший бік насильства, що його  породжують жага до збагачення та відчуття хибної переваги по національній ознаці має стати одним із найкращих фільмів 2023 року.

Передісторія  У 2017 році виходить документальна книга американського журналіста та письменника Девіда Грена про систематичні вбивства заможних жителів племені Осейдж на початку 1920-х та народження ФБР.

Книга одразу ж потрапила до десятки найкращих творів наукпопу Times. В одному з інтерв’ю Скорсезе казав, що його настільки вразило протиставлення “квіткового місяця” та “вбивць” немов це було хоку.

Після прочитання книги Скорсезе одразу зрозумів, що хоче зняти по ній фільм. Мартін Скорсезе, Лілі Гладстон та Леонардо Ді Капріо на зйомках фільму «Вбивці квіткової повні» “Тверезий погляд на те, ким ми є як культура”  Радикальна правда, що її сповідує режисер у своїх роботах не оминула й історію племені Осейдж.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA