Бизнес женский бизнес

Жіноча ділова палата України: все про першу загальноукраїнську спільноту представниць бізнесу країни

Сейчас читают: 582
hochu.ua

У Києві розпочала роботу Жіноча Ділова Палата України (ЖДПУ) — перша загальноукраїнська спільнота представниць бізнесу країни.

Перші подробиці вже в нашому матеріалі. Отже, завданням Жіночої Ділової Палати України (ЖДПУ) є об’єднання представниць бізнесу, освіти та культури задля підтримки, навчання та професійного розвитку її учасниць.

Сьогодні до складу Жіночої Ділової Палати України вже увійшли 190 учасниць з 12 областей України, працює 10 галузевих комітетів.

І це лише початок.Варто зазначити, що ключовими завданнями нового утворення є сприяння розвитку економічних можливостей жінок, розвиток жіночого підприємництва та кар’єри, захист трудових прав жінок, а також здобуття надійних партнерів для успішного здійснення своїх подальших бізнес-процесів.Саме тому у найближчих планах Жіночої ділової палати України — проведення жіночих ділових форумів, міжнародні бізнес-асамблей, колективних дискусій, бізнес-сніданків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA