Перший український онлайн-супермаркет Cooker з екологічною доставкою за 30 хвилин

Сейчас читают: 580
womo.ua

У грудні минулого року в Києві розпочав роботу онлайн-супермаркет Cooker. Це перша в Україні мережа формату dark store, яка пропонує продукти напряму від виробників та доставку за рекордний проміжок часу – 30 хвилин від моменту замовлення на сайті. Cooker належить до SMK Group – найпотужнішого вітчизняного виробника м’ясної продукції.

Тому в онлайн-супермаркеті великій м’ясний асортимент найвищої якості та свіжості – поставки здійснюються напряму з виробництва.

На сьогодні на сайті магазину cooker.net.ua доступні до замовлення понад 1000 позицій у 20 товарних категоріях. Серед них: свіже м’ясо, напівфабрикати, м’ясні делікатеси, ковбаси, сосиски/сарделі.

У інших категоріях магазин також отримує продукцію напряму від постачальників. Супермаркет функціонує у форматі dark store (магазин без торговельної зали та покупців) – це мережа станцій, на яких зберігається продукція та комплектуються замовлення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA