Молдавия Грузія Польща танцы фестиваль Нео Молдавия Грузія Польща

"Парад надій-2021": як пройшов найяскравіший танцювальний фестиваль України (ФОТО)

Сейчас читают: 258
hochu.ua

16 і 17 жовтня в столичному виставковому центрі "АККО Інтернешнл" за підтримки Геннадія Виходцева та ГК "Фокстрот" відбувся XXXII Міжнародний фестиваль зі спортивних танців "Парад надій-2021".За 2 дні на паркет "Параду надій-2021" приблизно тисячу разів вийшли і професійні спортсмени, і початківці в категоріях: "ювенали", "юніори", "молодь", "дорослі", "Pro-Am" (тренер і учень), "сеньйори" з понад 100 клубів України та інших країн (Польща, Молдова, Грузія).Засновниці фестивалю — голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України Валентина Федорчук та її дочка Олена Федорчук-Лемішко.

Захід заснували 32 роки тому, але в 2021 році через локдауна його перенесли з весни (традиційний час "Параду" в розкладі українських турнірів) на осінь цього ж року.Те, що "Парад надій" відбувся в 32-ий раз, підтверджує безперервність розвитку спортивного танцю в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA