Україна читання дозвілля вибір редакції Україна

Жінка в білому: Таємничий привид, який з’являється по всьому світу

Сейчас читают: 602
womo.ua

Міф про жінку у білому існує вже не одне століття, а її образ зустрічається майже у кожній культурі по всьому світу. Від Європи до Латинської Америки, від Азії до Африки — цей примарний символ об’єднує легенди про втрату, біль і помсту, які передаються з покоління в покоління.

Але що ж стоїть за цими історіями? Як з’явився цей привид і чому він досі викликає стільки інтересу? Початок легенди Початком історій про жінку в білому можна вважати часи середньовіччя.

Однією з перших задокументованих згадок є середньовічна легенда про Леді в білому, яка з’являлася на дорогах біля старих замків і блукала полями у пошуках своєї загубленої дитини.

Часто такі історії виникали навколо трагічних подій: зрадженого кохання, смерті немовляти чи самогубства. Більшість цих легенд розповідають про жінок, які наклали на себе руки або загинули насильницькою смертю, залишаючи після себе слід у вигляді білого привида.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA