місто Київ ТЦ Gorodok Gallеry місто Київ

Таргетована реклама: який контент працює найкраще?

Сейчас читают: 411
womo.ua

19 жовтня о 15:00 Тетяна Мельник, SMM-менеджерка ТЦ GORODOK Gallery, проведе майстер-клас в рамках традиційного Жіночого Клубу, де поділиться секретами контенту для найкращих рекламних кампаній. Таргетована реклама може стати чудовим помічником у  розвитку власних сторінок і особистого бренду, допоможе розширити свою аудиторію, створити експертність і залучити нові можливості.

Але щоб таргет став таким чудовим помічником, необхідно дуже прискіпливо обирати контент для рекламної кампанії. Контент – це серце будь-якої рекламної кампанії в соцмережах.

Від нього залежить, наскільки успішно ви привернете увагу своєї аудиторії та змусите її діяти. Ось чому це так важливо: Привернення уваги.

У світі, де всі швидко гортають стрічку новин, потрібно щось таке, що одразу зачепить око. Яскравий і оригінальний контент допомагає виділитися серед маси інших постів і привернути увагу користувачів. Побудова іміджу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA