Маша Єфросиніна Скандал 1+1 діти згвалтування сексуальне насильство Маша Єфросиніна

Зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті: що сталося з дівчинкою після розголосу справи

Сейчас читают: 830
womo.ua

Нагадаємо, що 20 березня 2023 року троє підлітків зґвалтували тоді ще 14-річну дівчинку. Воловецький райсуд визнав їх винними, однак змінив кваліфікацію справи на більш м’яку статтю та призначив покарання у вигляді 5 років ув’язнення.

А через неповнолітній вік звільнив підлітків від відбування покарання, призначивши натомість випробувальний термін на два роки.

Такий вирок судді сколихнув соціальні мережі, ЗМІ та привернув увагу відомих людей. Серед перших, хто звернув увагу на несправедливий вирок суду стала телеведуча Маша Єфросініна, яка надала публічного розголосу справі та знайшла дитині психолога.

Також після розголосу справи адвокат Масі Найєм разом із групою адвокатів узявся захищати дівчинку не тільки від нападників, несправедливого суду, а й від журналістів 1+1, пише «Детектор медіа» Читайте також: Українські дівчата-підлітки не говорять з батьками про жіноче здоровʼя — дослідження В «1+1» вирішили присвятити темі зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті випуск у ток-шоу «Говорить вся країна», для чого відправили знімальну групу на Закарпаття та планували ефір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA