діти Київщина розслідування

Самогубство? Які знущання пережила 12-річна дівчинка від вітчима: шокуючі подробиці

Сейчас читают: 874
womo.ua

Стали відомі нові подробиці смерті 12-річної дівчинки, яка днями вчинила самогубство. Мешканці села Стрітівка на Київщині закликають поліцію ретельно з’ясувати, що передувало трагедії.

Про це повідомляє ТСН. Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що в селі Стрітівка Київської області знайшли повішеною 12-річну місцеву дівчинку, на ім’я Маргарита, тіло якої знайшла мати на горищі приватного будинку.

Односельців обурила бездіяльністю соцслужб, педагогів та держави, які закрили очі на життя 12-річної дівчинки, яка за їх словами страждала від знущань вітчима.

Сусіди дівчинки вважають, що її до самогубства довів співмешканець матері: Читайте також: На Київщині 12-річна дитина вкоротила собі віку: подробиці За словами Ольги та інших сусідів, в селі багато людей знали, що на Маргариту було покладено обов’язки доглядати за двома молодшими дітьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA