жіноче здоров’я рак молочної залози

Здоров’я жінки це не тільки лікування існуючих захворювань, але й попередження їх появи

Сейчас читают: 602
womo.ua

На минулому тижні в клініці LANCET CLINIC & LAB відбувся медичний бранч, присвячений важливості комплексного підходу до здоров’я жінок.

Захід було організовано в рамках місяця боротьби із раком молочної залози, актуалізуючи необхідність регулярних обстежень і своєчасної діагностики.

Лікарі клініки наголошували на тому, що ключ до здоров’я жінки лежить не тільки в лікуванні існуючих захворювань, але й в попередженні їх появи. «В останні роки спостерігаємо зростання кількості онкологічних випадків, тому регулярне обстеження – це не просто рекомендація, а необхідність.» — зазначено під час заходу.

Головний лікар LANCET CLINIC & LAB, Максим Горобейко, звернув увагу присутніх на своєчасне діагностування захворювань щитоподібної залози, адже звернення до лікаря, рання діагностика та лікування забезпечує якісне та здорове життя. “Щитоподібна залоза відіграє ключову роль в забезпеченні нормальної роботи всього організму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA