місто Відблиск уроки місто Відблиск

6 українських фільмів, які покажуть на Варшавському кінофестивалі

Сейчас читают: 440
vogue.ua

Цього року кілька українських стрічок беруть участь у головному конкурсі Варшавського кінофестивалю, що пройде 14-23 жовтня.

Окрім цього, Варшавський кінофестиваль пітримав команду Одеського кінофестивалю – адже цього разу національний конкурс ОМКФ пройде саме у Варшаві, в межах Warsaw Film Festival.

Розповідаємо про найцікавіші українські стрічки, які можна подивитись у Варшаві в жовтні. Новий фільм української режисерки та письменниці Ірини Цілик, авторки гучної документальної стрічки "Земля блакитна, ніби апельсин", що у 2020 році отримала приз кінофестивалю "Санденс".  “Я і Фелікс” – це історія про дорослішання, перші уроки добра і жорстокості, підліткову закоханість, пошуки вчителя і непрості стосунки дітей та дорослих.

Підліток Тимофій живе у провінційному місті разом зі своєю родиною, але якось у його житті з’являється особливий друг. Фелікс – ветеран Афганської війни, колишній контррозвідник, надломлений випробуваннями алкоголік, але, водночас, дуже харизматична і глибока людина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA