кулинария рецепт рецепти їжа штрудель

Рецепт штруделя з грибами і горіхами у фритюрниці

Сейчас читают: 141
womo.ua

Цей штрудель начинений усіма корисними продуктами. Його дуже легко готувати, особливо, якщо у вас є фритюр або мультиварка-скороварка з цією функцією.

Достатньо запастися купленим в магазині тістом та іншими інгредієнтами, половина з яких у вас і так є на кухні. Тому годі зволікати, починайте готувати надзвичайну корисну страву, яку можна також віднести до вегетаріанської. Читайте також: Як приготувати курячий крем-суп із картоплею та беконом: рецепт Як готувати штрудель з грибами: простий рецепт Інгредієнти: 2 с.

л оливкової олії, 100 г цибулі-шалот, дрібно нарізаної, 150 г грибів, нарізаних четвертинками, 3 зубчики часнику, подрібнені, ¼ чайної ложки шавлії (сушеної), 2 гілочки чебрецю, плюс для прикраси, ½ кубика овочевого бульйону, подрібненого, 200 г суміші горіхів, 30 г вівсяної каші, 320 г готового пісочного тіста для штруделя, 2 столові ложки несолодкого напою з мигдальним молоком, 10 г мигдальних пластівців. Читайте також: Рис, запечений з курячими стегнами — смачний рецепт обіду Фото: realfood.tesco.com Спосіб приготування:  Розігрійте олію у великій сковороді на середньому вогні.

Додайте цибулю-шалот, гриби, часник, сушену шавлію та 2 гілочки чебрецю. Смажити 10 хвилин або поки цибуля-шалот не розм’якне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA